Насіння моркви Ассоль

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Морква рання Ассоль

Морква ранньостигла, сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 65-70 днів. Характеризується ранній сорт моркви Ассоль одночасним формуванням врожаю, що дозволяє отримати пучкову продукцію в ранні строки. Коренеплоди у сорту Ассоль циліндричної форми, з тупим кінчиком і гладкою поверхнею, довжиною 14-16 см і масою 75-150 г. Поверхня - оранжевого, м'якоть - яскраво-оранжевого кольору, соковита, з відмінними смаковими якостями і високим вмістом каротину. Серцевина коренеплоду Ассоль - невелика. Характерною особливістю сорту Ассоль є висока врожайність - 9-15 кг/м2, товарність і дружнє формування врожаю. Добрими попередниками під моркву є: капуста, огірки, цибуля, бобові культури, озимі. Рекомендуємо висівати моркву після культур, під які вносилися органічні добрива. Безпосередньо під моркву внесення органіки не бажано. Щоб отримати ранню продукцію або продукцію на переробку, насіння раннього сорту моркви Ассоль слід висівати за першої ж можливості виходу в поле (кінець березня - початок квітня). Насіння моркви слід висівати на глибину 1-1,5 см за схемою 5-6 х 25 см. Для одержання ранньої пучкової продукції, посіви насіння слід укрити агроволокном або плівкою.

Кількість насіння в упаковці - 3 г

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.