Перець АДЕН F1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.07 [7 Голоса (ів)]

Надранній, крупноплідний гібрид солодкого перцю з відмінними товарними і смаковими якостями


Аден F1 - Ранній гібрид солодкого перцю для вирощування в зимових, весняних плівкових теплицях і у відкритому грунті. Рослина детермінантного типу, потужна, високоросла, сильно облистяна, добре захищає плоди від сонця.

Від висадки розсади до технічної стиглості 45-55 днів, до біологічної - 80-110 днів. Плоди перцю Аден F1 великі, трапецієподібної форми, 3-4 камерні, товщина стінки 6-8 мм, масою 180-200 грамів. В технічній стиглості перець має забарвлення слонової кістки, в біологічній - червоний. Плоди відмінних смакових якостей, легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд. Перець придатний для переробки і реалізації в свіжому вигляді. Вирощують насіння перцю Аден F1 через розсаду. Найбільш поширений спосіб вирощування розсади перцю - висів насіння в касети. Розсаду перцю Аден F1 висаджують у віці 60-70 днів. Кількість рослин у весняних плівкових теплицях - 5 шт./м2, в скляних телиця - 2,5 росл./м2 при малооб'ємній технології. Гібрид ранньостиглого перцю Аден F1 стійкий до сонячних опіків, толерантний до ВТМ і ВОМ-1. Урожайність в скляних теплицях 18-20 кг/м2, в плівкових - 6-8 кг/м2. У відкритому грунті середня урожайність даного гібрида становить 60-80 т/га.

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.