Ранній гібрид солодкого перця з відмінними товарними і смаковими якостями
Маркапі F1 - Ранній гібрид солодкого перця, тип Капія. Від висадки розсади до технічної стиглості 60-65 днів, до біологічної стиглості 75 - 80 днів. Рослина детермінантного типу, потужна, високоросла, сильно облистнена (добре захищає плоди від сонця).
Плоди перця Маркапі F1 довгі, видовжено-конічної форми, 2-3 камерні, товщина стінки 4-5 мм, масою від 100-120 г. У технічній стиглості плоди салатного кольору, в біологічній - червоного. Плоди мають чудовий смак, легко транспортуються на далекі відстані та тривалий час зберігають товарний вигляд. Плоди гібриду перця Маркапі F1 використовують для переробки та консервування, а також реалізації у свіжому вигляді. Рекомендуємо для вирощування у весняних плівкових теплицях і у відкритому грунті. Вирощують через розсаду. Рекомендована схема посадки у відкритий грунт (90+50) х 25-29 см (50-55 тис. росл./га). Урожайність складає 65-70 т/га. Даний гібрид виділяється стійкістю до сонячних опіків, толерантний до фітофторозного та вертицилльозного в’янення.