насіння перця солодкого

Насіння перця Еней

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Перець солодкий, середньостиглий Еней

Перець солодкий, середньостиглий, сорт. Від масових сходів до технічної стиглості 120-130, до біологічної - 145-155 днів. Рослина перця Еней високоросла, висотою 60-70 см, потужна, розлога. Плоди великі, конусовидно-призмовидної форми, масою 250-350 г, товщина стінки 6-10 мм, світло-зелені в технічній стиглості, помаранчеві - в біологічній, чудово транспортуються на далекі відстані і довго зберігають товарний вигляд. Смакові якості - відмінні. Сорт перцю Еней стійкий до вертицилльозного в'янення. Еней відрізняється стабільним накопиченням аскорбінової кислоти. Вирощують через розсаду. Насіння перцю висівають в касети або парники, а пізніше пікірують або висаджують у грунт на постійне місце. Розсаду висаджують за схемою 25 х 65 -70 см. Насіння перцю слід висівати на глибину 1-1,5 см і при температурі грунту +20 ... +25 0С. Висів насіння перцю проводять з середини лютого до кінця березня. Урожайність становить 6-4 кг/м2. Плоди перцю Еней придатні для консервування, переробки, заморозки та вживання у свіжому вигляді.

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Насіння перця Наіль

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.90 [5 Голоса (ів)]



Перець солодкий, ранньостиглий Наіль

Ранньостиглий сорт. Від масових сходів до технічної стиглості - 100-110 днів, до біологічної – 120-130 днів. Рослина детермінантного типу, заввишки 90-110 см, потужна, сильно облиснена. Плоди крупні, вагою 230-250 г, кубовидної форми, гладкі, 3-4-х камерні. В технічній стиглості плоди - зеленого кольору, в біологічній –яскраво-оранжеві. Товщина стінки плода – до 10 мм, м’якоть соковита, солодкувата і ароматна. Сорт стійкий до вірусу тютюнової мозаїки та вертицилльозного в’янення. Ідеально підходить для свіжого ринку, переробки та заморозки. Урожайность – 7-12 кг/м2. Вирощують через розсаду. Насіння перцю висівають в касети або парники, а пізніше пікірують або висаджують у грунт на постійне місце. Розсаду висаджують за схемою 25 х 65 -70 см. Насіння перцю слід висівати на глибину 1-1,5 см і при температурі грунту +20 ... +25 0С. Висів насіння перцю проводять з середини лютого до кінця березня. Урожайність становить 6-4 кг/м2. Плоди перцю Еней придатні для консервування, переробки, заморозки та вживання у свіжому вигляді.

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Насіння перця Лагман

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]


Перець солодкий, середньоранній Лагман

Середньоранній. Від масових сходів до біологічної стиглості - 120-130 днів. Рослина напіврозлога, заввишки 50-75 см. Плоди крупні, вагою 250-270 г, пониклі, кубовидної форми, блискучі. В технічній стиглості плоди темно-зелені, в біологічній – яскраво-жовті. Товщина стінки 7-8 мм. М’якоть плоду дуже ароматна, має яскравий смак паприки. Сорт виділяється високою зав`язуваністю плодів та стабільною урожайністю. Рекомендуємо для вирощування у відкритому грунті та в плівкових теплицях. Ідеально підходить для реалізації в свіжому вигляді, для переробки та заморозки. Урожайність становить від 8 до 15 кг/м2, залежно від умов вирощування. Вирощують через розсаду. Насіння перцю висівають в касети або парники, а пізніше пікірують або висаджують у грунт на постійне місце. Розсаду висаджують за схемою 25 х 60 см. 

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Насіння перця Геліос

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Перець солодкий, ранній Геліос

Перець солодкий, ранньостиглий, сорт. Від повних сходів до технічної стиглості 110-120, до біологічної - 140-150 днів. Рослина сорту Геліос низькоросла, висотою 30-40 см, компактна. Плоди за типом ратунди (гогошари) - округлої форми, гладкі, без ребристості, середньою масою 100-150 г, у фазі технічної стиглості світло-зелені, в біологічній - жовті. Товщина стінки 6-8 мм. Сорт Геліос виділяється високою товарністю і врожайністю плодів. Вирощують через розсаду. Насіння перцю висівають в касети або парники, а надалі пікірують або висаджують у грунт на постійне місце. Насіння перцю слід висівати на глибину 1-1,5 см при температурі грунту +20 ... +25 0С. Як правило, посів перця проводять з середини лютого до кінця березня. Схема посадки розсади перця 15 х 70 та 20 х 70 см. Урожайність перця Геліос в середньому становить 3,5-6,5 кг/м2. Плоди використовують як для споживання у свіжому вигляді, так і для консервування. Сорт Геліос стійкий до вертицилльозного в'янення.

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Насіння перця Скіф

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]

Перець солодкий, ранньостиглий Скіф

Перець солодкий, ранньостиглий, сорт. Від сходів до технічної стиглості 108-120, до біологічної - 140-155 днів. Рослина сорту Скіф низькоросла, висотою 30-40 см, компактна, напівштамбова. Плоди за типом ратунди - округлі, середньою масою 150-220 г, салатного кольору у фазі технічної стиглості і темно-червоні в біологічній, гладкі. М'якоть ніжна, товщина стінки 8,0-9,0 мм. Містить в біологічній стиглості сухої речовини 7,0-8,2%, цукрів - 4,2-4,6 %, аскорбінової кислоти 145-198 мг%. Сорт солодкого перця Скіф відрізняється гарними смаковими і товарними якостями. Вирощують перець через розсаду. Насіння перця висівають в касети або парники, а пізніше пікірують або висаджують у грунт. Насіння перця слід висівати на глибину 1-1,5 см при температурі грунту +20 ... +25 0С. Сорт перця Скіф стійкий до вертицилльозного в'янення. Урожайність перця - 3,5-5 кг/м2.

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Любительська серія

Інтернет магазин

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.