Насіння перця Фіолент

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]


Перець солодкий, середньоранній Фіолент

Середньоранній. Від масових сходів до технічної стиглості 100-110, до біологічної – 120-130 днів. Рослина розлога, у відкритому грунті сягає висоти -70-80 см. Плоди крупні, масою 150-200 г, кубовидної форми, трьох-чотирьохгранні, блискучі. В технічній стиглості плоди мають темно-фіолетове забарвлення, в біологічній – вишнево-червоні. Товщина стінки 6-8 мм. М’якоть соковита, щільна та ароматна. Сорт виділяється високими смаковими якостями та товарністю плодів. Має високу завязуваність навіть при різких перепадах температури. Рекомендуємо для вирощування у відкритому грунті та в плівкових теплицях. Ідеально підходить для реалізації в свіжому вигляді, для переробки та заморозки. Урожайність становить від 7 до 12 кг/м2, залежно від умов вирощування.Вирощується перець Фіолент через розсаду. Для вирощування розсади перцю, насіння слід висівати з середини лютого до кінця березня. Насіння перцю висівають в касети, парники або торф'яні таблетки, а пізніше розсаду висаджують на постійне місце у відкритий грунт. Насіння перцю слід висівати при температурі грунту +20 ...+25 0С на глибину 1-1,5 см. Рекомендована схема посадки перцю Фіолент 25 х 60 см.

Кількість насіння в упаковці - 40 шт

Любительська серія

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.