Насіння капусти Тарас F1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 [2 Голоса (ів)]

Капуста пізня Тарас F1

Капуста пізня, білокачанна, гібрид. Від висадки розсади до дозрівання 135-145 днів. Головки плескувато-округлої форми, дуже високої щільності, внутрішня кочерига невелика. Зовнішнє забарвлення качана світло-зелене з сильним восковим нальотом, в розрізі - біле. Завдяки сильному восковому нальоту гібрид пізньої капусти Тарас F1 практично не уражується попелицею та трипсами. Середня маса головки капусти - 2,5-4 кг. Урожайність -7-10 кг/м2. Рослина пізнього гібриду капусти Тарас F1 розлога, на високій ніжці, що є ознакою високої лежкості. Гібрид відрізняється високою стійкістю до хвороб при вирощуванні, в період зберігання не уражується цятковим некрозом. Універсального споживання, для квашення придатний після тривалого зберігання (7-9 місяців). Рекомендуємо вирощувати гібрид капусти Тарас F1 через розсаду. Насіння необхідно висіяти в касети або парники, а надалі розсаду висадити на постійне місце у відкритий грунт. Насіння пізнього гібриду білокачанної капусти Тарас F1 слід висівати в кінці березня - початку квітня, а у відкритий грунт розсаду слід висадити до середини травня. Насіння відмінно проростає при температурі грунту +15 0С і глибині посіву 1-1,5 см. Оптимальна схема висадки розсади капусти Тарас F1: 70 х 40 см.

Кількість насіння в упаковці - 0,5 г

Любительська серія

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.