Баклажан гібрид Отелло F1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [2 Голоса (ів)]

Баклажан ранній, гібрид Отелло F1


 

 

 Баклажан ранній, гібрид Отелло F1 в професійній упаковці по:

  • 1000 насінин,
  • 10000 насінин.
* Компанія Наско залишає за собою право вносити зміни поточної інформації (фракції, партії, дати зберігання), розміщеної на лицьовій стороні пакету або банки, без попереднього повідомлення.

Коротка характеристика раннього гібрида баклажан Отелло F1 :

  • Форма та висота рослини -  компактна, заввишки 40-60 см.
  • Період від висадки розсади до технічної стиглості - 50-55 днів.
  • Плоди - циліндричної форми, гладкі.
  • Колір плодів - темно-фіолетового кольору, глянцеві, однорідні.
  • Средня вага плодів - 150-200 г.
  • Урожайність раннього гібрида баклажан Отелло F1 - від 60 т/га та вище.
  • Густота стояння рослин раннього баклажану Отелло F1 - 40-50 тис. росл./га.

Більш детальну інформацію по ранньому гібриду баклажана Отелло F1 Ви знайдете в розділі "Продукція" - Баклажан Отелло F1

У професійній серії насіння компанії Наско - відкаліброване, що дозволяє при посіві насіння використовувати сівалки точного висіву і відповідно економити на посівному матеріалі .

З рекомендаціями по вирощуванню баклажан Ви можете ознайомитися в рубриці "Рекомендації" - Рекомендації по вирощуванню баклажана від компанії Наско

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.