Салат ПІЖОН

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 [2 Голоса (ів)]

Ранній сорт напівкачанного салату з відмінними смаковими якостями і високою товарністю


Піжон - Ранній сорт, від повних сходів до споживчої придатності 40-45 днів. Напівкачанний, урожайний, стійкий до стрілкування та низьких температур.

Ранній сорт салату Піжон утворює напівкачан середньої величини, масою 250-350 г, округлої форми. Листя салату Піжон округлої форми, гофроване, червоно-бронзового кольору. Сорт має тривалий період споживання і високу продуктивність. Насіння раннього салату сорту Піжон необхідно висівати якомога раніше. Для отримання конвеєрної продукції слід провести кілька посівів насіння з інтервалом в 7-10 днів. Висівати насіння раннього сорту салату Піжон рекомендуємо за схемою 25-35 Х 25-35 см, рядковим способом з міжряддям 45-60 см або дворядним. Норма висіву насіння - 1,5-2 кг/га. У фазі утворення 4-5 листків салат Піжон проривають через 15-20 см. Слід регулярно проводити поливи і розпушування, особливо в період формування качанів. Прибирання раннього салату сорту Піжон слід починати при утворенні качанів діаметром не менше 5-6 см. Використовується для споживання у свіжому вигляді. Цінується за багату вітамінами зелень. Урожайність раннього напівкачанного салату Піжон становить в середньому - 30-40 т/га.

Про компанію

Компанія Наско

Наско - виробник насіння в Україні. Ми рекомендуємо Вам найкраще насіння сортів та гібридів овочевих культур.

Продукція

Ринок свіжої продукції, супермаркети, виробники свіжої продукції – головні контролери нашої компанії !

Якість насіння

Компанія Наско  гарантує якість лише того насіння, яке купується в оригінальній упаковці через офіційних представників або дилерів компанії. 

Продаж насіння Наско

Контакт Наско

  • Адреса: 03037 Україна, м. Київ, пр-т В. Лобановського, 28а
  • Tel: +38 (044) 288-41-04;
  • Fax: +38 (044) 288-41-05;
  • MTC: +38 (095) 311-21-42;
  • Life: +38 (093) 207-73-38;
  • KS: +38 (098) 622-52-01
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.