Перець ФАРІН

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 [2 Голоса (ів)]

 Середньостиглий сорт гострого перцю з високою урожайністю і товарністю плодів, сильним ароматом і пікантно-гострим смаком


Фарін - Середньостиглий сорт гострого перцю. Від сходів до технічної стиглості (білі) - 115-125 днів, до біологічної ( червоні) - 150-160 днів . Кущ напівштамбовий , висотою 35 -60 см.

Плоди подовжено- конусоподібні , крупні, довжиною 16-20 см , масою 60-100 г. У технічній стиглості плоди світло - салатового кольору , в біологічній - яскраво -червоні. М'якоть плоду щільна , соковита з сильним ароматом і пікантним смаком ( гостра) . Товщина стінок 1,5-2,5 мм. Урожайність сорту Фарін становить 0,7 - 1,2 кг з рослини або 50-70 т/га . Урожайність головним чином залежить від гарного живлення і поливів . Плоди використовуються як в свіжому , сушеному вигляді так і для консервації . Вирощування розсади касетним способом є найоптимальнішим варіантом. До висадки розсада готова у фазі 5-6 справжніх листів . Рекомендована густота стояння  60-80 тис. рослин / га .